Nyheder

Her kan du finde alle nyheder fra Odense City Padel, det være sig turneringer, træningstilbud, faciliteter, tilbud, kampagner konkurrencer mm.

Spil padel 1. maj

Spil padel 1. maj i Odense City Padel 👷🧑‍⚕️🧑‍🎓🧑‍🏭👨‍💼👨‍🏫
Hvis du ikke skal ud og vifte med det røde flag og høre brandtaler 1. maj, så er der stadig ledige tider i morgen 1. maj til at lade dit padelbat smælde i en brandkamp med eller mod dine arbejdskolleger 🙂

Vinder af Faxe Kondi Pro Påskepakken

Her ser I en ovenud glad vinder af vores store Faxe Kondi Pro Påske-pakke med alt, hvad påskehjertet begærer af t-shirts, hoodie, påskeæg og 12. læskende Faxe Kondi Pro sportsvand.

Tillikke til Simon og hans (lige så heldige) makker 🙂

Hold dit næste fredagsbar-arrangement i Odense City Padel

Odense City Padel afholder flere og flere Fredagsbar-arrangementer for vores erhvervskunder.
Her på billedet afholder Olav de Linde deres Fredagsbar-arrangement fra 14-17.00 for deres mange erhvervslejere i Thrige Firkanten. Der deltog 14 i Americano-turneringen og der dukkede vel omkring 40-50 mennesker op til både sjov hyggepadel, lidt nybegynderintroduktion og self masser af socialt hygge lejerne imellem.
I Odense City Padel kan vi håndtere 16-20 padelspillere ad gangen samt huse 30-40 mennesker i Odenses hyggeligste loungeområde. Vores nyrenoverede alt for fede VIP-mødelokale på 1. salen – med udsigt over padelbanerne – kan bespise 24 siddende gæster.
Skal vi stå for jeres næste Firmapadel-arrangement, så tag fat i centerchef Claus Rasmussen på tlf. 52 100 700 eller skriv til ham på info@odensecitypadel.dk

To glade padelspillere

Her er to glade padelspillere. Naboer, som ved et kæmpe tilfælde begge vandt i vores store t-shirt konkurrence (om en t-shirt til sig selv og sin padelmakker).
Da er da lidt pudsigt, at vi træk lod om 3x 2 t-shirts og så viser det sig, at to af vinderne er naboer og at den ene faktisk havde tagget sin nabo 🤪🤪🏆🥳
Som den ene vinder skrev tilbage -“Vi glæder os til at vise dem frem i Odense City Padel” 💪🏼🏆🤪

Ny kunst på væggene

Så fik Odenses hyggeligste (og nu mest veldekorerede) padelcenter fed kunst på de rå rustikke Olav de Linde industrivægge – i det loungeområde vi kalder New Yorkeren 😘🕺😎
Kunstneren er Birger fra Lindahlart.dk og alle hans malerier i Odense City Padel kan naturligvis erhverves.

Vi har sat priserne ned i LOW-perioden

Forårskulleren har ramt Odense City Padel og i ren overstadighed har vi justeret vores priser, så de matcher markedet.

Det betyder bl.a., at du kan spille padeltennis i Odenses hyggeligste padelcenter i LOW-perioden til en uhørt lav forårsramt pris.

LOW-periode i Odense City Padel er fremover:

Mandag til torsdag
05-16.00 + 22-24.00

Fredag
05-15.00 + 18-24.00

Lørdag og søndag
05-08.00 + 18-24.00

Double LOW pr. banetime – kr. 120,-
Single LOW pr. banetime – kr. 100,-

Book tid i Odense City Padel her:
https://www.matchi.se/facilities/odensecitypadel