Spil padel til jeres næste firmaarrangement i Odense hyggeligste padelcenter

Odense City Padel – Odenses hyggeligste padelcenter – tilbyder en attraktiv mulighed for at kombinere padel med fx firmaarrangement, forretningsmøde, kursusdag, konference, o. lign.

Padel er sjovt… meget sjovt. Og kan spilles af stort set alle på alle niveauer. Padel er – ud over det fysiske element – både sjov motion og oplagt til socialt samvær og en helt perfekt aktivitet i afholdelse af et anderledes og aktivt firmaarrangement.

Påtænker I, som virksomhed at afholde et firmaarrangement (med eller uden mødelokale) for fx medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere – så tag fat i centerchef Claus Rasmussen for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Vi tilbyder både 2 og 4 timers firmaarrangementer samt et heldagsarrangement, hvor I gør brug af vores moderne og nyrenoverede mødelokale på 1. salen med plads til 24 gæster.

Hvorfor skal du holde dit næste firmaarrangement i Odense City Padel?

✔️ Vores nyrenoverede og flotte mødelokale er yderst anvendeligt til møder, kurser eller konferencer mm. og har plads til 20-24 personer (WiFi og fladskærm er inkl.)
✔️ Tæt på Odense Centrum, det tager kun 5 min. på gåben fra Odense Banegård
✔️ Hvis I er mere end 12 personer, kan I få hele padelcentret for jer selv
✔️ Højt til loftet – 12 meter i selve centret og 9,6 meter fra midten af banen til loft
✔️ Nye moderne bad- og omklædningsfaciliteter (til både damer og herrer)
✔️ Mega hyggeligt loungeområde
✔️ Atmosfærefyldt gammelt industrilokale, der er nænsomt restaureret af Olav de Linde, og hvor der er kræset for de smukke detaljer i de gamle Thrige-haller.
✔️ Vi kan stille turneringsledelse til rådighed ved afholdelse af fx Americano- og Mexicano-turneringer
✔️ Attraktive skræddersyede firma- og erhvervsaftaler, ud fra jeres behov og ønsker